Internet com a laboratori virtual dins de l'ensenyament d'Enginyeria de Materials
Lavilla Aguilar, Cristina
Suriñach, Santiago, (Suriñach Cornet), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Física)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 94 p.
Resum: L'objectiu principal d'aquest projecte és seleccionar i exposar una sèrie de recursos disponibles a Internet, que permetin complementar o facilitar l'aprenentatge dels continguts de la titulació d'Enginyeria de Materials. Al llarg del treball es presenten un total de 124 animacions de diferents temàtiques. La majoria d'elles provenen de pàgines web d'universitats i centres involucrats en l'estudi de materials. També s'exposa una animació d'elaboració pròpia, així com el fonament teòric en què es basa. Cal destacar que l'ús d'applets en l'ensenyament d'Enginyeria de Materials no implica una despesa econòmica extra, i que està d'acord amb les directrius de generar els mínims residus i de fomentar la reducció en origen, establertes en el Pla d'Acció Local per a la Sostenibilitat de la UAB. Gràcies també a la facilitat d'ús, els applets tenen un futur prometedor en l'ensenyament de moltes matèries.
Resum: The aim of this project is to select and expose a wide range of online available resources, which allow you to complement or facilitate learning Materials Engineering's contents. This work presents 124 animations about different topics. Most of them are from websites of universities and centers which are involved in the study of materials. In addition, a self-made animation, as well as the main theory behind it, is presented. The use of applets for teaching Materials Engineering involves no extra costs, and it also agrees with the guidelines of generating minimum waste and promoting reduction in the source, established in the UAB's Plan for the Sustainability. Furthermore, applets have a promising future in education due to their facility of use.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència de Materials [5600169]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria de Materials
Document: Treball final de grau
Matèria: Internet en l'Ensenyament universitari



94 p, 8.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2010-09-07, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir