Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/48950

Jornada de demostració de maquinària de despampolar vinya a la Terra Alta (UETA). Jornada tècnica i demostració de camp. Gandesa, 19 de juny de 2009
Jornada de Demostració de Maquinària de Despampolar Vinya a la Terra Alta (UETA) (Gandesa : 2009)
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
La Unitat Experimental de la Terra Alta (IRTA–INCAVI) conté diverses parcel·les experimentals en els tres conreus bàsics de la Terra Alta: vinya, ametller i olivera. L’objectiu de la jornada d’enguany, que tindrà lloc a les instal·lacions d’aquesta Unitat Experimental ubicada a Gandesa (Tarragona) el proper dia 19 de juny és, d’una banda, una demostració de maquinària de despampolar vinya (4 màquines suspeses) i, d’altra banda, conèixer el que estan fent els investigadors de l’IRTA de Cabrils que ens explicaran els resultats dels seus treballs en patologia de la vinya.
30-04-2010
Viticultura
Vinya -- Malalties i plagues
Vinya -- Poda
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Objeto de conferencia
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
Calvet_2009.pdf 1.003 MB PDF Micorrizes al cultiu de la vinya
Laviña_2009.pdf 727.9 KB PDF “Bois noir” i altres malalties de la vinya
Villarroya_2009.pdf 2.924 MB PDF Esporga en verd en viticultura

Mostrar el registro completo del ítem