The Olympic Movement and Information Society : New Internet Challenges and Opportunities
Moragas Spà, Miquel de, 1943- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Centre d'Estudis Olímpics

Publicació: Centre d'Estudis Olímpics, UAB 1999
Descripció: 42 p.
Resum: Article describing the current situation of the Internet, the use of Internet by sport institutions, and the relationship between the Internet and the Olympic Games, and the Olympic Movement. This paper was presented at the International Symposium on Television in the Olympic Games held in Lausanne in October 1998.
Resum: El artículo describe la situación actual de Internet, su uso por las instituciones deportivas y la relación entre Internet, los Juegos Olímpicos y el Movimiento Olímpico. Esta ponencia fue presentada en el simposio internacional sobre televisión y Juegos Olímpicos celebrado en Lausana en octubre de 1998.
Resum: L'article descriu la situació actual d'Internet, el seu ús per part de les institucions esportives i la relació entre Internet, els Jocs Olímpics i el Moviment Olímpic. Aquesta ponència va ser presentada en el simposi internacional sobre televisió i Jocs Olímpics celebrat a Lausanna a l'octubre de 1998.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Centre d'Estudis Olímpics. Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB
Col·lecció: Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB ; 101
Document: Working paper
Matèria: Mitjans de comunicació de massa i Jocs Olímpics ; Moviment olímpic



42 p, 466.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2009-07-13, darrera modificació el 2022-07-17



   Favorit i Compartir