Título:
|
Comparación organoléptica del pollo y capón del Prat con el pollo convencional
|
Autor/a:
|
Francesch Vidal, Amadeu; Guerrero Asorey, Lluís; Álvarez del Castillo, Lorenzo
|
Otros autores:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
Fecha de creación:
|
02-2008 |
Materia(s):
|
Pollastres -- Prat de Llobregat (Catalunya) Carn de pollastre Aliments -- Anàlisi sensorial |
Derechos:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Páginas:
|
6 p. |
Tipo de documento:
|
Artículo |
Compartir:
|
|