Diseño del subsistema RF para el receptor SAR biestático en banda-C SABRINA
Di Masso Cervera, Nicolás
Paco Sánchez, Pedro Antonio de, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 80 p.
Resum: Este proyecto tiene como objetivo diseñar un nuevo receptor SAR biestático para el sistema SABRINA (SAR Bistatic fixed Receiver for INterferometric Applications) caracterizando el sistema que ya existía. El nuevo dispositivo deberá cumplir con las características y requisitos del escenario teniendo en cuenta la potencia recibida y el ruido de cuantificación de la tarjeta digitalizadora. Con este fin se introducen previamente conocimientos de teoría RADAR y SAR. Además, se deberá compactar al máximo el sistema para conseguir un receptor autocontenido que facilite su traslado. Para tal fin se ha incorporado a la caja del receptor un sintetizador programable que actúa de oscilador local de las cadenas de recepción y una fuente de alimentación que provee la tensión a todos los componentes activos del dispositivo. Por otra parte el proyecto ilustra las diferentes campañas de experimentos que se han realizado durante el periodo de trabajo.
Resum: Aquest projecte té com a objectiu dissenyar un receptor SAR biestàtic pel sistema SABRINA (SAR Bistatic fixed Receiver for INterferometric Applications) caracteritzant el que ja existia. El nou dispositiu deurà complir amb les característiques i requisits de l'escenari tenint en compte la potència rebuda i el soroll de quantificació de la targeta digitalitzadora. Amb aquest fi s'introdueixen prèviament coneixements de teoria RADAR i SAR. A més, es deurà minimitzar al màxim el sistema per aconseguir un receptor autocontingut que faciliti el seu trasllat. Per aquest fi s'ha incorporat a la caixa del receptor un sintetitzador programable que fa les funcions d'oscil·lador local de les cadenes de recepció i una font d'alimentació que proveeix de tensió a tots els components del dispositiu. Per altra banda, el projecte il·lustra les diferents campanyes d'experiments que s'han realitzat durant el període de treball.
Resum: The aim of this project is to make the new design of a SAR bistatic receiver for SABRINA (SAR Bistatic fixed Receiver for INterferometric Applications) system making the characterization of the current system. The new device must fulfil scenario's characteristics and requirements considering received power and quantification noise of acquisition system. RADAR and SAR's theory and knowledge have been introduced. Furthermore, the system should be compacted to achieve a self-contained receiver much easier to carry. For this purpose, a programmable synthesizer and a power supply has been added to receiver's box. Besides, the project shows results of different experimental campaigns done during the work period.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica de Telecomunicació. Especialitat de Sistemes Electrònics
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Teledetecció ; Radar biestàtic ; Radar d'obertura sintètica



Projecte
80 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir