Mobilitat inter-plataforma d'agents software : protocol de migració fragmentada
Sales Barberà, Víctor
Cucurull Juan, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 74 p.
Resum: En aquest projecte s'ha realitzat l'anàlisi, disseny i implementació d'un protocol de migració d'agents software basat en l'enviament del codi dels agents fragmentat en múltiples missatges. Aquest protocol es troba dins d'una arquitectura de migració multi-protocol per a la mobilitat d'agents entre plataformes JADE. Finalment, s'ha realitzat un estudi que compara el rendiment assolit pel protocol i les prestacions que aporta.
Resum: En este proyecto se ha realizado el análisis, diseño e implementación de un protocolo de migración fragmentada de agentes software basado en el envío del código de los agentes fragmentado en múltiples mensajes. Este protocolo se encuentra dentro de una arquitectura de migración multi-protocolo para la movilidad de agentes entre plataformas JADE. Finalmente, se ha realizado un estudio comparando el rendimiento logrado por el protocolo y las prestaciones que aporta.
Resum: In this project it has been made the analysis, design and implementation of a software agents migration protocol based on the shipment of multiple messages with the fragmented code of the agents. This protocol is implemented within a multi-protocol migration architecture for the mobility of agents between JADE platforms. Finally, a study has been made comparing the performance obtained by the protocol and the benefits of the contribution.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Agents intel·ligents (Programes d'ordinador) ; Protocols de xarxes d'ordinadors



Projecte
74 p, 740.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir