SGCE : Sistema de Gestió i Control d'Equips
Bermejo Mena, Alberto
Serrano García, Javier 1964- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 104 p.
Resum: Aquest projecte es presenta com una solució al problema aparegut per la implantació de l'estació clínica de treball, e-CAP, en els centres d'atenció primària del servei d'atenció primària de la població de l'Hospitalet del Llobregat. La solució desenvolupada és una aplicació Web que proporciona la funcionalitat requerida per a dur a terme el control de l'equip informàtic, així com la gestió de les incidències. Aquesta aplicació Web està enfocada al personal d'atenció a l'usuari dels centres anomenats anteriorment amb la supervisió del departament de Sistemes d'Informació de cada servei d'atenció primària.
Resum: Este proyecto se presenta como una solución al problema aparecido por la implantación de la estación clínica de trabajo, e-CAP, en los centros de atención primaria del servicio de atención primaria de la población de l'Hospitalet del Llobregat. La solución desarrollada es una aplicación Web que proporciona la funcionalidad requerida para llevar a cabo el control del equipo informático así como la gestión de las incidencias. Esta aplicación Web está enfocada al personal de atención al usuario de los centros nombrados anteriormente con la supervisión del departamento de Sistemas de Información de cada servicio de atención primaria.
Resum: This project appears like a solution to the problem appeared by the implantation of the clinical station of work, and-CAP, in the centres of primary attention of the service of primary attention of the population of l' Hospitalet del Llobregat. The developed solution is an application Web that provides the required functionality to carry out the control of the computer science equipment as well as the management of the incidences. This application Web is focused to the personnel of attention to the user of the centres named previously with the supervision of the department of Information systems of each service of primary attention.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Ordinadors ; Equip perifèric ; Pàgines web ; Desenvolupament ; Relacions amb els clients ; Direcció i administració ; Processament de dades



Projecte
104 p, 2.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-11-28



   Favorit i Compartir