To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/519

Desenvolupament d'una aplicació que realitzi de forma automatitzada lainserció de referències bibliogràfiques en un document OpenOffice.
Martínez Fuentes, José
Universitat Oberta de Catalunya
Desenvolupament d'una aplicació que realitzi de forma automatitzada lainserció de referències bibliogràfiques en un document OpenOffice. Aquestes referències formaran part d¿un document extern que serà validat per una DTD, per tant, de forma implícita s¿estudiarà el format XML per a l¿elaboració estructuradad¿informació i el format DTD per la seva validació.
Desarrollo de una aplicación que realice de forma automatizada la inserción de referencias bibliográficas en un documento OpenOffice. Estas referencias formarán parte de un documento externo que será validado por una DTD, por tanto, de forma implícita se estudiará el formato XML para la elaboración estructurada de información y el formato DTD para su validación.
Development of an application that carries out in an automated way the insertion of bibliographic references in an OpenOffice document. These references will make up part of an external document that will be validated by a DTD, therefore, implicitly, the XML format will be studied for the structured elaboration of information and the DTD format for its validation.
2010-06-10
-Electronic data processing
-Application software -- development
-Open source software
-Machinereadable bibliographical data
-OpenOffice
-Informàtica
-Programari d'aplicació -- Desenvolupament
-Programari lliure
-Referències bibliogràfiques llegibles per màquina
-OpenOffice
-Informática
-Software de aplicación - Desarrollo
-Software Libre
-Referencias bibliográficas legibles por máquina
-OpenOffice
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/519
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters