Aplicació web per a la gestió de nòmines a Andorra
Azuara Pérez, Ariadna
Sorribes Gomis, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 93 p.
Resum: Durant aquesta memòria s'explica d'una forma resumida el treball realitzat per dur a terme una aplicació web comercial per a la realització del càlcul de nòmines al Principat d'Andorra. A l'inici de la memòria es pot llegir una breu introducció sobre el projecte i de mica en mica s'endinsa en l'estudi, anàlisi i disseny del projecte per arribar als objectius establerts. Considero que tant l'anàlisi com el disseny són les parts més importants del projecte perquè un bon treball en aquestes fases pot evitar molts errors a les fases posteriors. Per últim s'explica la situació actual del projecte i es pot llegir una breu conclusió i opinió personal sobre el projecte realitzat.
Resum: A lo largo de esta memoria se muestra de una manera resumida el trabajo realizado para llevar a cabo una aplicación web comercial para el cálculo de nóminas en Andorra. La memoria empieza haciendo una breve introducción a la aplicación y poco a poco se sumerge en el estudio, análisis, diseño e implementación. Las partes que considero más importantes son el análisis y diseño ya que un buen estudio y trabajo en estas fases puede evitar muchos problemas posteriormente. Por último se explica la fase en la que se encuentra actualmente y se puede leer una breve conclusión y opinión personal sobre el proyecto.
Resum: Throughout this memory you can find, in a summarized way, the work made during the project to achieve the proposed objectives to carry out a commercial application web for the calculation of payroll in Andorra. The memory begins making a brief introduction to the application web and gradually it submerges in the study, analysis, design and implementation. I considered that the analysis and design are the most important parts of the project because with a good study of them you can avoid many problems later. Finally it is explained about the current moment of the project and it is possible to read a brief conclusion and personal opinion about it.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Salaris ; Programes d'ordinador ; Consultors d'empreses ; Processament de dades



Projecte
93 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir