Interfície tridimensional EGP TV digital
Gracia, Ciro
Binefa i Valls, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 94 p.
Resum: En este proyecto se presenta una aplicación capaz de recibir la televisión digital y representar la información que contiene en un entorno de producción de gráficos tridimensionales. Esto conlleva recoger y procesar el flujo de transporte para más de un servicio, procesar las diferentes tablas de información, implementar mecanismos para representar la información audiovisual en un entorno tridimensional y construir una interfaz de usuario con los datos recogidos.
Resum: Aquest projecte presenta una aplicació capaç de rebre la televisió digital i representar les dades que conté en un entorn de producció de gràfics tridimensionals. Això comporta recollir i processar el flux de transport per a més d'un servei, processar les diferents taules d'informació, implementar mecanismes per a representar la informació audiovisual en un entorn tridimensional i construir una interfície d'usuari amb les dades recollides.
Resum: This project presents an application able to receive digital television and represent its data into a 3D graphics production environment. This envolves obtain and process the transport stream for more than one service at time, parse and process the different information tables, implement pluggins for represent audiovisual information into a 3D environment and build an user interface with the collected data.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Televisió digital ; Processament de dades



Projecte
94 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2023-02-14



   Favorit i Compartir