La ceguera como motivo en Ensayo sobre la ceguera de José Saramago e Informe sobre ciegos de Ernesto Sábato
Fonseca, Marco Antonio
Sullà, Enric, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Espanyola)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2008
Resum: El trabajo de investigación, El motivo de la ceguera en el Ensayo sobre la ceguera de José Saramago e Informe sobre ciegos de Ernesto Sábato, analiza desde el área y la metodología de la literatura comparada el uso del motivo literario de la ceguera en los dos textos mencionados, resaltando las similitudes y diferencias del tratamiento del motivo dentro de las dos obras y como éste sostiene una serie de obsesiones e ideas sobre el estado actual del mundo que comparten los autores de las dos novelas.
Resum: El treball de recerca El motivo de la ceguera en el Ensayo sobre la ceguera de José Saramago e Informe sobre ciegos de Ernesto Sábato, analitza des de l'àrea i la metodologia de la literatura comparada l'ús del motiu literari de la ceguesa en els dos textos mencionats, ressaltant les semblances i les diferències del tractamento del motiu dins de cada una de les obres i com aquest sosté una sèrie d'obsessions i idees sobre l'estat actual del món que comparteixen els autors de les dues novel·les.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Filologia Espanyola [5600230]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Departament de Filologia Espanyola. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Sábato, Ernesto. Informe sobre ciegos ; Saramago, José. Ensaio sobre a cegueira



122 p, 526.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-08-21



   Favorit i Compartir