Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/96597

El concepto de extrañeza en Albert Camus
Rodríguez del Cuerpo, Nerea
Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències de la Comunicació; Sucarrats Vilà, Josep Maria
Aquest treball indaga en la noció d'estranyesa en l'obra d'Albert Camus (1913-1960), escriptor, filòsof, periodista, dramaturg i Premi Nobel de Literatura. En un recorregut per la novel·la L’estranger, i per altres volums de l'escriptor algerià, es tracen les línies fonamentals del pensament d'aquest autor, considerat un artífex de l'existencialisme, etiqueta que ell mateix rebutjaria. En aquesta investigació es realitza una inspecció a la seva trajectòria per a dilucidar si l'absurd camusià és un pas al nihilisme o si, al contrari, l'estranyesa serà una via per superar-lo.
22-11-2010
65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses
Camus, Albert, 1913-1960
Existencialisme
Nihilisme
Premi Nobel de Literatura
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
90 p.
Trabajo/Proyecto fin de carrera
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TFC-RODRIGUEZ DEL CUERPO_2010.pdf 445.5 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados