To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10459.1/45710

Disseny i implementació d'un portal web per l'establiment Drogueria i Pintures Ferrer
Teixidor Vilà, Jèssica
Universitat de Lleida. Escola Politècnica Superior; Gil Iranzo, Rosa María; Oliva Solé, Marta
S'ha dissenyat i implementat un portal web que a més de donar informació referent a l'establiment també oferirà serveis. Addicionalment a la consulta de tots els productes que ofereix l'establiment mitjançant la botiga virtual els clients podran realitzar les seves compres. A més s'ha dissenyat una interfície fàcil de gestionar per part dels usuaris administradors que en aquest cas seran els mateixos propietaris de l'establiment.
-Pàgines web -- Disseny
-Comerç electrònic
-Botigues -- Automatització
L'aplicació o biblioteca de programes que acompanya aquest document està subjecte a una llicència GNU-GPL, amb la qual es permet executar-la, estudiar-la, modificar-la i redistribuir-la sota la llicència GNU-GPL(http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Article
         

Full text files in this document

Files Size Format View
Teixidor.pdf 2.942 MB application/pdf View/Open
Teixidor.zip 3.982 MB application/octet-stream View/Open

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters