dc.contributor |
Universitat de Lleida. Escola Politècnica Superior |
dc.contributor |
Castell, Albert |
dc.contributor.author |
Morancho Palau, Joan |
dc.date |
2008-10-24T08:11:18Z |
dc.date |
2012-07-17T07:52:28Z |
dc.date |
2008-10-24T08:11:18Z |
dc.date |
2012-07-17T07:52:28Z |
dc.date |
2008-06 |
dc.date |
2008-10-24T08:11:18Z |
dc.identifier |
http://hdl.handle.net/10459.1/45781 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10459.1/45781 |
dc.description |
El projecte consisteix en el disseny d'una cuina central en una nau industrial propietat d'una empresa del sector de la restauració comercial. Es duu a terme la selecció dels sistemes de gestió i organització, producció i distribució i consum. S'hi defineixen les zones en que s'estructura la cuina, la distribució d'aquestes i la dotació bàsica corresponent en base als principis d'higiene alimentària. S'inclou també l'adequació de l'espai de treball a la normativa vigent d'accessibilitat i la instal·lació de protecció contra incendis. Així mateix, es desenvolupen els càlculs corresponents al disseny de tres de les cambres frigorífiques de que consta la cuina. |
dc.format |
application/pdf |
dc.language |
cat |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject |
Restauració -- Control de qualitat |
dc.subject |
Higiene dels aliments |
dc.title |
Disseny de la cuina central d'una empresa dedicada a la restauració comercial |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |