Título:
|
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a petits establiments del sector lacti
|
Autor/a:
|
Bayès, Florenci; Martínez, Miquel; Rota-Cano, Mariona; Garcia, Gemma; Viader, Jordi; Urgell, Oriol
|
Otros autores:
|
Departament de Salut |
Abstract:
|
Requisits d’higiene; Seguretat alimentària; Sector lacti; Hygiene requirements; Food safey; Dairy; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Sector lácteo |
Abstract:
|
La present guia ofereix uns criteris assequibles i unificats aplicables tant en l'elaboració del formatge i derivats lactis a Catalunya com en el control oficial. |
Materia(s):
|
-Productes lactis - Indústria i comerç - Aspectes higiènics -Aliments - Manipulació -HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Handling::Food Hygiene -HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Handling -TECHNOLOGY, INDUSTRY, AGRICULTURE::Food and Beverages::Food::Dairy Products -VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::inspección alimentaria::manipulación de alimentos -VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::inspección alimentaria::manipulación de alimentos::higiene alimentaria -TECNOLOGÍA, INDUSTRIA Y AGRICULTURA::alimentos y bebidas::alimentos::productos lácteos |
Derechos:
|
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
|
Tipo de documento:
|
info:eu-repo/semantics/technicalDocumentation Artículo - Versión publicada |
Editor:
|
Agència de Salut Pública de Catalunya
|
Compartir:
|
|