Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/170561
Títol:
|
La sopa en porcino, clave de la competitividad
|
Autor/a:
|
Lizardo, Rosil R.G.
|
Altres autors:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
Data de publicació:
|
09-2011 |
Matèries:
|
Porcs -- Alimentació |
Drets:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Pàgines:
|
5 p. |
Tipus de document:
|
Article |
Publicat per:
|
Confederacón Española de Fabricantes de Alimentos Compuestos para Animales
|
Compartir:
|
|
Text complet d'aquest document
Mostra el registre complet del document