Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/8387
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
dc.contributor.author | Ferreira, Juan José |
dc.contributor.author | Pérez-Vega, Elena |
dc.contributor.author | Almirall Malivern, Antonio Rafael |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.date | 2010 |
dc.identifier.citation | Romero Del Castillo, M. [et al.]. Culinary alternatives for common beans (Phaseolus vulgaris L.): sensory characteristics of immature seeds. "Journal of the Science of Food and Agriculture", 2010, vol. 90, núm. 10, p. 1642-1649. |
dc.identifier.citation | 0022-5142 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8387 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana |
dc.subject | Food Sensory evaluation |
dc.subject | Beans--Spain |
dc.subject | Mongetes -- Anàlisi |
dc.subject | Aliments -- Anàlisi sensorial |
dc.title | Culinary alternatives for common beans (Phaseolus vulgaris L.): sensory characteristics of immature seeds |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |