Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/8528
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. POCIÓ - Protecció Vegetal |
dc.contributor.author | Azuaga, A.I. |
dc.contributor.author | Sepulcre Sánchez, Francesc |
dc.contributor.author | Padrós Morell, Esteve |
dc.contributor.author | Mateo Alarcón, Pedro Luis |
dc.date | 1996 |
dc.identifier.citation | Azuaga, A. [et al.]. Scanning calorimetry and Fourier-Transform infrared studies into the thermal stability of cleaved bacteriorhodpsin systems. "Biochemistry", 1996, vol. 35, núm. 50, p. 16328-16335. |
dc.identifier.citation | 0006-2960 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8528 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica::Bioquímica |
dc.subject | Biochemistry |
dc.subject | Bacteriorhodopsin |
dc.subject | Bioquímica |
dc.subject | Proteïnes -- Química |
dc.title | Scanning calorimetry and Fourier-Transform infrared studies into the thermal stability of cleaved bacteriorhodpsin systems |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |