To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8641
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Angulo, Ana María |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Gracia, A. |
dc.contributor.author | Sánchez, Mercedes |
dc.date | 2000 |
dc.identifier.citation | Angulo, A. [et al.]. Hedonic prices for Spanish red quality wine. "British food journal", Juliol 2000, vol. 7, núm. 102, p. 481-493. |
dc.identifier.citation | 0007-070X |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8641 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.emeraldinsight.com/Insight/ViewContentServlet?Filename=/published/emeraldfulltextarticle/pdf/0701020702.pdf |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Enologia |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics |
dc.subject | Wine and wine making--Economic aspects--Spain |
dc.subject | Vinicultura -- Aspectes econòmics -- Espanya |
dc.title | Hedonic prices for Spanish red quality wine |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |