Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/9819
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.contributor.author | Auleda Amorós, Josep Maria |
dc.contributor.author | Ibarz, Albert |
dc.date | 2009-07 |
dc.identifier.citation | Hernandez, E. [et al.]. Concentration of apple and pear juices in a multi-plate freeze concentrator. "Innovate Food Science and Emerging Technologies", Juliol 2009, vol. 3, núm. 10, p. 348-355. |
dc.identifier.citation | 1466-8564 |
dc.identifier.citation | 10.1016/j.ifset.2009.02.001 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/9819 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Elsevier Science Ltd. |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Apple juice |
dc.subject | Fruit juices |
dc.subject | Freeze concentration |
dc.subject | Apple and pear juice |
dc.subject | Multi-plate cryoconcentrator |
dc.subject | Sucs de fruita concentrats |
dc.subject | Crioconcentració |
dc.title | Concentration of apple and pear juices in a multi-plate freeze concentrator |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |