Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/10644
Títol: | Producto alimentario de V gama a partir de guisantes: efectos del tratamiento térmico en la calidad |
---|---|
Autor/a: | Achaerandio Puente, María Isabel; Ibern, Marina; Yepes Hernández, Tànit; Pujolà Cunill, Montserrat |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Ready meals -Convenience foods -Peas -Guisante -Esterilización -Pasteurización -Textura -Ácido ascórbico -Características organolépticas -Pèsol -Esterilització -Pasteurització -Aliments de cinquena gamma -Pèsols -Aliments precuinats |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió publicada Objecte de conferència |
Compartir: |