To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/13715
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Jiménez de Ridder, Patrícia |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Soliva Torrentó, Montserrat |
dc.date | 1987 |
dc.identifier.citation | Jimenez, P.; Pujola, M.; Soliva, M. Estudio del contenido en vitamina C de dos variedades de judías tiernas de consumo normal. A: Congreso Mundial de Tecnología de Alimentos. "II Congreso Mundial de Tecnología de Alimentos". Barcelona: 1987, p. 799-811. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/13715 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal |
dc.subject | Green bean |
dc.subject | Vitamin C |
dc.subject | Quality parameter |
dc.subject | Ascorbic acid |
dc.subject | Green bean variety |
dc.subject | Mongetes tendres |
dc.subject | Vitamina C |
dc.title | Estudio del contenido en vitamina C de dos variedades de judías tiernas de consumo normal |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |