To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/8604
dc.contributor | KUTTER, ALEX |
---|---|
dc.contributor.author | Balañà Ferré, Laia |
dc.date | 2008 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/8604 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.publisher | Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Informàtica::Intel·ligència artificial |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Ciències de la salut::Medicina::Neurologia |
dc.subject | Rheology -- Mathematical models |
dc.subject | Neural networks (Computer science) |
dc.subject | Food -- Sensory evaluation |
dc.subject | Reologia -- Models matemàtics |
dc.subject | Xarxes neuronals (Informàtica) |
dc.subject | Aliments -- Anàlisi sensorial |
dc.title | Design of a software tool to determine the impact of rheological and physical properties of foodstu on human sensory perception, using Arti cial Neural Networks |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |