Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/15262

El treball amb alumnat TDAH : El treball de les habilitats socials i les emocions
Cañadas Rodríguez, Antònia
Universitat Oberta de Catalunya; Letosa Porta, Alejandro Javier
El treball presenta una intervenció que busca afavorir el desenvolupament de les capacitats relacionals de l'alumnat amb Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat (TDAH). La intervenció té en compte l'enfocament cognitiu-conductual, a més del model constructivista de l'ensenyament i el model d'assessorament col·laboratiu. A més, s'ha elaborat un programa d'activitats per a l'ensenyament de les habilitats socials i emocions basat en els programes desenvolupats per Monjas (1993) i Orjales (2010).
El trabajo presenta una intervención que busca favorecer el desarrollo de las capacidades relacionales del alumnado con Trastorno por Déficit de Atención con Hiperactividad (TDAH). La intervención tiene en cuenta el enfoque cognitivo-conductual, además del modelo constructivista de la enseñanza y el modelo de asesoramiento colaborativo. Además, se ha elaborado un programa de actividades para la enseñanza de las habilidades sociales y emociones basado en los programas desarrollados por Monjas (1993) y Orjales (2010).
-habilitats socials
-trastorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat
-educació inclusiva
-habilidades sociales
-trastorno por déficit de atención con hiperactividad
-educación inclusiva
-social skills
-attention-deficit hyperactivity disorder
-inclusive education
-Educational psychology
-Psicologia pedagògica
-Psicología pedagógica
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Trabajo/Proyecto fin de carrera
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a