Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/32267

Optimization of analytical methods for the assessment of the quality of fats and oils used in continuous deep fat frying
Navas Sánchez, José Antonio; Tres Oliver, Alba; Bou Novensà, Ricard; Codony Salcedo, Rafael; Guardiola Ibarz, Francesc
Universitat de Barcelona
-Olis i greixos comestibles
-Control de qualitat
-Qualitat dels aliments
-Manipulació dels aliments
-Edible oils and fats
-Quality control
-Food quality
-Food handling
cc-by-nc (c) Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), 2007
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/es
Artículo
Artículo - Versión publicada
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Tres Oliver, Alba; Nuchi, C. D.; Magrinyà Navarro, Núria; Guardiola Ibarz, Francesc; Bou Novensà, Ricard; Codony Salcedo, Rafael
Tres Oliver, Alba; Bou Novensà, Ricard; Guardiola Ibarz, Francesc; Nuchi, C. D.; Magrinyà Navarro, Núria; Codony Salcedo, Rafael