To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/18422
dc.contributor | Heriot-Watt University |
---|---|
dc.contributor | Pérez, Juan Jesús |
dc.contributor.author | Bagés Estopà, Sara |
dc.date | 2012-11 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/18422 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Biotecnologia alimentària |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica::Compostos orgànics |
dc.subject | Feeds –- Biotechnology |
dc.subject | Saccharomyces cerevisiae -– Biotechnology |
dc.subject | Enginyeria de proteïnes |
dc.subject | Pinsos -- Biotecnologia |
dc.subject | Llevat de cervesa -- Biotecnologia |
dc.subject | Protein engineering |
dc.title | Protein recovery from pot ale, a whisky by-product |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis |
dc.description.abstract |