Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/238518

L’educador/a social com a tècnic/a d'orientació i inserció laboral, en el marc de la formació reglada. Proposta de creació d’un servei d’orientació i inserció laboral.
Palau García, David
Universitat Ramon Llull. Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
Analysis into the role of the social educator as an orientation and labour insertion adviser with the young people collective and a consideration about the way the social educator can develop his or her work in relation to formal education, particularly in the professional studies. The present research and consideration are complemented with a proposal for a socio-educational action, aimed at the design of an orientation and working service for young students, placed in a school of professional studies.
Anàlisi al voltant del rol de l’educador/a social com a tècnic/a d’orientació i inserció laboral en el col·lectiu de joves, i reflexió sobre com aquest pot desenvolupar aquesta ocupació en el marc de l’educació formal, en concret, en la formació professional. Aquest anàlisi i reflexió es complementa amb una proposta d’acció socioeducativa que es centra en el disseny d’un servei d’orientació i inserció laboral per a joves estudiants, ubicat en un centre de formació professional.
24-07-2014
36 - Benestar i problemes socials.Treball social. Ajuda social. Vivenda. Assegurances
Educador social
Inserció laboral
Orientació professional
Joves
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
© L'autor/a
133 p.
Trabajo/Proyecto fin de carrera
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TFGPalauGarciaDavid1314.pdf 1.412 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem