Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/23103
Títol: | Adequació pràctica dels continguts del mòdul professional “Presa de mostres i control de qualitat” al CFGM de forneria, pastisseria i confiteria: proves i tests sensorials. |
---|---|
Autor/a: | Prats Porcar, Rosana |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Institut de Ciències de l'Educació; Font Soldevila, Josep |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Ensenyament i aprenentatge::Formació professional -Food--Sensory evaluation -Vocational education -sensorial -xocolata -tast -pastisseria -organolèptic -gust -aroma -professorat -Aliments -- Anàlisi sensorial -Formació professional |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Treballs d'investigació/Fi de màster |
Publicat per: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |