Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/23103

Adequació pràctica dels continguts del mòdul professional “Presa de mostres i control de qualitat” al CFGM de forneria, pastisseria i confiteria: proves i tests sensorials.
Prats Porcar, Rosana
Universitat Politècnica de Catalunya. Institut de Ciències de l'Educació; Font Soldevila, Josep
-Àrees temàtiques de la UPC::Ensenyament i aprenentatge::Formació professional
-Food--Sensory evaluation
-Vocational education
-sensorial
-xocolata
-tast
-pastisseria
-organolèptic
-gust
-aroma
-professorat
-Aliments -- Anàlisi sensorial
-Formació professional
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Treballs d'investigació/Fi de màster
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a