Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/27871

Identifiability study of the proteins degradation model, based on ADM1, using simultaneous batch experiments
Flotats Ripoll, Xavier; Palatsi Civit, Jordi; Ahring, Birgitte; Angelidaki, Irini
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. GREA - Grup de Recerca d'Enginyeria Agro-Ambiental
The objective of the present study is to analyse kinetic and stoichiometric parameter values of gelatine anaerobic degradation at thermophilic range, based on an experiment designed to elucidate if volatile fatty acids (VFA) are inhibitors of the hydrolysis process. Results showed that VFA are not inhibiting the hydrolysis process
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ciències de la terra i de la vida::Microbiologia
-Agricultural wastes
-Proteins
-gelatine
-hydrolysis
-acidogenesis
-amino acids
-kinetics
-anaerobic digestion
-Digestió anaeròbia
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo - Versión publicada
Objeto de conferencia
Technical University of Denmark
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Flotats Ripoll, Xavier; Palatsi Civit, Jordi; Ahring, Birgitte; Angelidaki, Irini
Flotats Ripoll, Xavier; Angelidaki, Irini; Ahring, Birgitte
Illa Alibés, Josep; Laureni, Michele; Angelidaki, Irini; Flotats Ripoll, Xavier; Palatsi Civit, Jordi; Prenafeta Boldú, Francesc Xavier; Fernández García, Belén
Lokshina, L.Y.; Vavilin, Vasily Alexander; Flotats Ripoll, Xavier; Angelidaki, Irini