Descàrregues | Consultes | |
Effect of reducing and replacing pork fat on the physicochemical, instrumental and sensory characteristics throughout storage time of small caliber non-acid fermented sausages with reduced sodium content | 423 | 917 |
2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | |
Descàrregues | 11 | 46 | 35 | 48 | 45 | 90 | 0 |
Consultes | 46 | 52 | 55 | 85 | 132 | 147 | 0 |
Descàrregues | Consultes | |
United States of America | 245 | 475 |
Germany | 25 | 144 |
China | 53 | 77 |
Spain | 17 | 36 |
Sweden | 0 | 32 |
United Kingdom | 12 | 25 |
Canada | 5 | 20 |
France | 4 | 13 |
Poland | 5 | 13 |
Italy | 3 | 12 |
Notes
1. Es defineix una consulta a un document com un accés a la seva fitxa, o bé com la descàrrega del text complet quan aquesta no és a través de la seva pròpia fitxa.
2. Els accessos automàtics de robots, tant aquells que consulten el fitxer robots.txt com d'altres detectats per nosaltres, no es comptabilitzen com a consultes. També s'exclouen els accessos realitzats des d'adreces del CSUC.
3. Per determinar les consultes per país s'usen les llibreries GeoIP.