Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/27976
Título: | Using trendsetting chefs to design new culinary preparations with the "Penjar" tomato |
---|---|
Autor/a: | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Puig-Pey, M.; Biarnes, J.; Vilaseca, H.; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Casañas Artigas, Francesc; Massanes, T. |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
Abstract: | New food products are normally marketed after research regarding consumers' preferences. As an alternative, we used trendsetting chefs to develop and evaluate products with the traditional, long shelf life, |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana -Tomatoes--Varieties -alc gene -Catalan bread with tomato -jam -sensory analysis -sensory preferences -tomato -tomato sauce -tomato soup -Trendsetting chefs -Cuina--Investigació |
Derechos: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión publicada Artículo |
Editor: | Taylor & Francis Ltd. |
Compartir: |