Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/27976

Using trendsetting chefs to design new culinary preparations with the "Penjar" tomato
Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Puig-Pey, M.; Biarnes, J.; Vilaseca, H.; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Casañas Artigas, Francesc; Massanes, T.
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
New food products are normally marketed after research regarding consumers' preferences. As an alternative, we used trendsetting chefs to develop and evaluate products with the traditional, long shelf life,
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Tomatoes--Varieties
-alc gene
-Catalan bread with tomato
-jam
-sensory analysis
-sensory preferences
-tomato
-tomato sauce
-tomato soup
-Trendsetting chefs
-Cuina--Investigació
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo - Versión publicada
Artículo
Taylor & Francis Ltd.
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José
Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Casañas Artigas, Francesc
Plans Pujolràs, Marçal; Simó Cruanyes, Joan; Casañas Artigas, Francesc; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Rodriguez Saona, Luis; Sabaté Reboll, José
Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Sabaté Reboll, José
Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Sabaté Reboll, José