To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/88414
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | García Raurich, Josep |
dc.contributor.author | Alfocea Roig, Gemma |
dc.date | 2014-10-31 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/88414 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química |
dc.subject | Air--Purification--Technological innovations |
dc.subject | Air filters--Technological innovations |
dc.subject | Volatile organic compounds |
dc.subject | Processos oxidació avançada |
dc.subject | Eliminació COV en ambients domèstics |
dc.subject | Aire -- Depuració |
dc.subject | Filtres d'aire -- Innovacions tecnològiques |
dc.subject | Compostos orgànics volàtils -- Tractament |
dc.title | Aplicació de tècniques d'oxidació avançada en l'eliminació dels compostos volàtils que es produeixen en els processos de cocció d'aliments. |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |