To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/103141
Title: | A First approach of using ultrasound as an alternative for blanching in vacuum-packaged potato strips |
---|---|
Author: | Alvares Amaral, Rivia; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel; Bachelli, Mara Lígia |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. PV - Patologia Vegetal |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Potatoes--Research -Color -Firmness -Starch content -Reducing sugars -Vacuum packaging -Patates fregides |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Submitted version Article |
Share: |