Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/104295
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses |
---|---|
dc.contributor | Romera Cruz, Víctor |
dc.contributor.author | Parro Ventura, Xavier |
dc.date | 2017-04-20 |
dc.identifier.citation | ETSEIB-240.125504 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/104295 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses |
dc.subject | Business planning |
dc.subject | Strategic planning |
dc.subject | Empreses -- Planificació |
dc.subject | Planificació estratègica |
dc.title | Plan de negocio y estudio de mejoras de una empresa de zumos naturales |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis |