To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/104770
dc.contributor | Damm |
---|---|
dc.contributor | Cafès Garriga |
dc.contributor | Carbó Moliner, Rosa |
dc.contributor | Mestres Lagarriga, Josep |
dc.contributor | Izquierdo Sánchez, Natalia |
dc.contributor | Cisternas Villanueva, Mireia |
dc.contributor.author | Flórez Edo, Sergi |
dc.date | 2017-02-09 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/104770 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Begudes |
dc.subject | Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) |
dc.subject | APPCC |
dc.subject | Cafè |
dc.subject | Innocuïtat |
dc.subject | Perill |
dc.subject | Prerequisits |
dc.subject | Punts crítics, Teoria dels (Anàlisi matemàtica) |
dc.title | Elaboració i implantació del Sistema APPCC de Cafès Garriga 1850, S.L |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |