Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/109371
dc.contributor | Brenntag |
---|---|
dc.contributor | Gordún Quiles, Elena |
dc.contributor | Nieto Liñan, Nuria |
dc.contributor.author | Fernandez Auñon, Silvia |
dc.date | 2017-10-26 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/109371 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Biotecnologia alimentària |
dc.subject | Malt extract |
dc.subject | Carragenats |
dc.subject | Goma garrofí |
dc.subject | Extracte de malta |
dc.subject | Farina de pèsol termoractada |
dc.subject | Aplicació. |
dc.subject | Aliments -- Innovacions tecnològiques |
dc.title | Desenvolupament d'aplicacions d'ingredients alimentaris |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |