Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2445/121782
dc.contributor | Universitat de Barcelona |
---|---|
dc.contributor.author | Pérez Samper, María Ángeles, 1949- |
dc.date | 2018-04-23T15:03:51Z |
dc.date | 2018-04-23T15:03:51Z |
dc.date | 2015 |
dc.date | 2018-04-23T15:03:51Z |
dc.identifier.citation | 0328-6169 |
dc.identifier.citation | 672478 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2445/121782 |
dc.format | 20 p. |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universidades Nacionales de Luján, La Pampa y del Comahue |
dc.relation | Reproducció del document publicat a: http://www.biblioteca.unlpam.edu.ar/publicaciones/aljaba.htm; http://www.biblioteca.unlpam.edu.ar/pubpdf/aljaba/v19n1a01perez.pdf |
dc.relation | La Aljaba. Revista Estudios de la Mujer, 2015, vol. XIX, p. 17-36 |
dc.rights | (c) Universidades Nacionales de Luján, La Pampa y del Comahue, 2015 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Història de l'alimentació |
dc.subject | Dones |
dc.subject | Receptaris |
dc.subject | Llibres de cuina |
dc.subject | Food history |
dc.subject | Women |
dc.subject | Recipes |
dc.subject | Cookbooks |
dc.title | La cocina y la mesa: deber y placer de las mujeres |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.description.abstract |