Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10256/14658
dc.contributor | Universitat de Girona. Facultat de Turisme |
---|---|
dc.contributor | Aulet Serrallonga, Sílvia |
dc.contributor.author | Pujals Vilà, Maria Àngela |
dc.date | 2017-11-29T15:48:27Z |
dc.date | 2017-11-29T15:48:27Z |
dc.date | 2017-09 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10256/14658 |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | Màster Interuniversitari en Direcció i Planificació de Turisme |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Turisme gastronòmic -- Catalunya -- Tosssa de Mar |
dc.subject | Food tourism -- Catalonia -- Tossa de Mar |
dc.subject | Turisme cultural -- Catalunya -- Tossa de Mar |
dc.subject | Heritage tourism -- Catalonia -- Tossa de Mar |
dc.title | La gastronomia com atractiu turístic d’un destí: cas d’estudi: Tossa de Mar |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |