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Fatty acids from fish or vegetable oils promote the adipogenic fate of mesenchymal stem cells derived from gilthead sea bream bone through different pathways
Riera Heredia, Natàlia; Lutfi, Esmail; Gutiérrez Fruitós, Joaquín; Navarro Álvarez, Isabel; Capilla Campos, Encarnación.
Universitat de Barcelona
-Àcids grassos
-Cèl·lules mare
-Peixos
-Fatty acids
-Stem cells
-Fishes
cc-by (c) Riera Heredia, Natàlia et al., 2019
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es
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Vélez, Emilio J.; Azizi, Sheida; Verheyden, Dorothy; Salmerón Salvador, Cristina; Lutfi, Esmail; Sánchez Moya, Albert; Navarro Álvarez, Isabel; Gutiérrez Fruitós, Joaquín; Capilla Campos, Encarnación
Lutfi, Esmail; Babin, Patrick J.; Gutiérrez Fruitós, Joaquín; Capilla Campos, Encarnación; Navarro Álvarez, Isabel
Salmerón Salvador, Cristina; Navarro Álvarez, Isabel; Johnston, Ian A.; Gutiérrez Fruitós, Joaquín; Capilla Campos, Encarnación
 

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