Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/41236

El jamón curado: aspectos técnicos
Arnau i Arboix, Jacint; Hugas, M.; Monfort, J. M.
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
1987
Pernil
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
352 p.
Book
84-404-1575-3
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PARTE I.pdf 13.63 MB PDF Parte I. El jamón curado
PARTE II.pdf 2.700 MB PDF Parte II. El envasado del jamón curado
PARTE III.pdf 5.233 MB PDF Parte III. La tirosina en el jamón curado
PARTE IV.pdf 3.930 MB PDF Parte IV. La problemática de los "machos enteros" en el jamón curado
PARTE V.pdf 14.47 MB PDF Parte V. Defectos en el jamón curado
PARTE VI.pdf 15.75 MB PDF Parte VI. Los parásitos del jamón curado
PARTE VII-VIII-IX.pdf 8.615 MB PDF Parte VII. Encuesta...; Parte VIII. Fotografías. ;Parte IX. Bibliografía

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters