Efecto de la suplementación enzimática en dietas para lechones
Mascarell, J.; Baucells Sánchez, María Dolores; Puchal i Mas, Francesc; Brufau de Barbera, Joaquim; Bach, R.
-Bestiar porcí
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
Informe
         
https://ddd.uab.cat/record/166839

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Mascarell, J.; Baucells Sánchez, María Dolores; Puchal i Mas, Francesc; Brufau de Barbera, Joaquim; Bach, R.
Puchal i Mas, Francesc; Mascarell Casulleras, J.; Baucells Sánchez, María Dolores
Puchal i Mas, Francesc; Baucells Sánchez, María Dolores; Barroeta, Ana Cristina; Calafat i Frau, Feliu A.
 

Coordination

 

Supporters