Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4657

El bronceado del tomate(TSWV, Tomato spotted wilt virus) en cultivo de tomate y pimiento
Programa sectorial de I+D agrario y alimentario del MAPA
Aramburu de Vega, José Mª
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries; Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (Espanya)
09-11-2007
Tomàquets -- Conreu
Pebrots -- Conreu
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
23 p.
Informe
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
informe_bronceado_tomate.pdf 155.7 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem