Com perceben els ciutadans la presència de substàncies artificials tòxiques als aliments i el seu risc per a la salut?
Pumarega, José Antonio; Porta, Miquel,
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/179964

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Camargo Sanromà, Judit; Pumarega, José Antonio; Alguacil, Juan; Sanz-Gallén, Pere; Gasull, Magda; Delclos, George L.; Amaral, André F. S.; Porta, Miquel
Vioque, Jesús; Barber, Xavier; Bolumar, Francisco; Porta, Miquel,; Santibáñez, Miguel; García de la Hera, Manuela; Moreno-Osset, Eduardo; PANESOES Study Group