Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/5258

Comparación organoléptica del pollo y capón del Prat con el pollo convencional
Francesch Vidal, Amadeu; Guerrero Asorey, Lluís; Álvarez del Castillo, Lorenzo
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2008-02
Pollastres -- Prat de Llobregat (Catalunya)
Carn de pollastre
Aliments -- Anàlisi sensorial
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
6 p.
Article
         

Full text files in this document

Files Size Format
Pollastre Prat.pdf 1.169 MB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Realini Cujo, Carolina; Font i Furnols, Maria; Guerrero Asorey, Lluís; Montossi, F.; Campo, M. M.; Sañudo, Carlos; Nute, G. R.; Álvarez, I.; Cañeque, V.; Brito, G.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels
Font i Furnols, Maria; Gispert Martinell, Marina; Guerrero Asorey, Lluís; Velarde Calvo, Antonio; Tibau i Font, Joan; Soler Soler, Joaquim; Hortós i Bahí, Maria; García Regueiro, José Antonio; Pérez, J.; Suárez, P.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels
Tor i Naudí, Marc; Estany Illa, Joan; Francesch Vidal, Amadeu; Cubiló Travé, M. D. (M. Dolors)
 

Coordination

 

Supporters