Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/537137

La visión educativa a través de El despertar de la señorita Prim
Schmidt Castelló, Marta
Forment Costa, José María
Aquest document recull una visió educativa a través de la novel·la El despertar de la señorita Prim, un llibre recent que posa en qüestió algunes idees actuals sobre l'educació. També defensa una visió diferent, basada en la búsqueda de la belleza, veritat i bondat. Es profunditza en els aspectes claus de l'educació tradicional i la seva aplicabilitat en la societat.
Este documento recoge una visión educativa a través de la novela El despertar de la señorita Prim, un libro reciente que pone en cuestión algunas ideas actuales de la educación y defiende una visión diferente basada en la búsqueda de la verdad, belleza y bondad. Se profundiza en los aspectos claves de la educación tradicional y su aplicabilidad en la sociedad actual.
This document contains an educative perspective of the novel El Despertar de la señorirta Prim, a recent book which questions some current ideas about nowadays education. Moreover it defenses a different vision, based on the search for beauty, truth and goodness. It is based on the key aspects of traditional education and its applicability in society.
2023-07
373 - Ensenyament primari i secundari
Educació primària
Educació moral
Educació social
Literatura espanyola
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
70 p.
Bachelor Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TFG-SCHMIDT-2023.pdf 411.8 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters