Estudio de la editorial Banzai Ediciones
Saborido, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 132 p.
Resum: Banzai Ediciones es una editorial de literatura japonesa contemporánea cuyos títulos tienen como elemento en común analizar la sociedad actual y los constantes cambios que en ella se producen. Japón se ha convertido en el último cuarto de siglo en un laboratorio de cambios sociales cuyas luces y sombras se proyectarán en occidente tarde o temprano. Por ello, queremos adelantarnos traduciendo toda esa literatura que ya habla de dichos cambios y sus posibles consecuencias. El trabajo en cuestión analiza estos fenómenos a través de los ochos primeros títulos que se lanzarán al mercado, haciendo especial mención al primer título, Te daría un puñetazo, del cual se aporta una traducción de los dos primeros capítulos y un análisis de viabilidad. Desde el punto de vista técnico, se analizan todos los elementos constituyentes de la editorial en sí. Desde el diseño hasta el plan de marketing, pasando por la contratación y todos los elementos relacionados con la imprenta.
Resum: Banzai Ediciones is a contemporary Japanese literature publishing house. All its published titles share a common trait: they analyze present-day society and its constant changes. In the last quarter of the century Japan has become a social changes laboratory which lights and shadows will be projected sooner or later in the Western world. That is why we want to go one step ahead and translate all of this literature, a literature that is already talking about said changes and its possible consequences. This study specifically analyses these phenomena throughout the eight first titles that will be soon brought to the market. Special mention should be made to its first published title Te daría un puñetazo, from which you can find a translation of the first two chapters and a market viability analysis in this study. With a more technical point of view there's also an analysis of all the elements which conform Banzai Ediciones publishing house. From the design to the marketing development plan, going through the employment process to all the elements involved in the printing.
Resum: Banzai Ediciones és una editorial dedicada a la literatura japonesa contemporània i tots els seus títols comparteixen l'objectiu d'analitzar la societat nipona actual i els constants canvis que s'hi produeixen. El Japó s'ha convertit en l'últim quart de segle en un laboratori de canvis socials, un seguit de llums i ombres que tard o d'hora s'acabaran projectant a occident. Per aquest motiu volem avançar-nos i traduir tota aquesta literatura que ja ara parla d'aquests canvis i de les seves possibles conseqüències. El treball analitza aquests fenòmens a través dels 8 primers títols que es llançaran al mercat, parant especial atenció al primer: Te daría un puñetazo, del qual es presenta una traducció dels dos primers capítols i una anàlisi de viabilitat. Des del punt de vista tècnic, s'analitzen tots els elements constituents de l'editorial en si; des del disseny fins al pla de màrqueting, passant per la contractació i tots els elements relacionats amb la impremta.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Ciències de la Comunicació. Departament de Comunicació Audiovisual i de Publicitat. Màster en Edició
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Llibres -- Disseny ; Editors i edició ; Llibres -- Indústria i comerç



132 p, 5.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències de la Comunicació. TFM

 Registre creat el 2018-10-23, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir