Sistema d'informació geogràfica per a la gestió, consulta i visualització de les estacions meteorològiques de Catalunya
Bergadà Bofill, Francesc
Ferrero Beato, Ignacio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2019
Descripció: 97 p.
Resum: Aquest treball té per objecte la implementació d'un Sistema d'Informació Geogràfica per a la gestió, consulta i visualització de les estacions meteorològiques de Catalunya. El sistema d'informació és basa en una arquitectura de tres nivells funcionals: el primer nivell és el de les dades, on s'emmagatzema la informació temàtica i geomètrica de les entitats que conformen el SIG; al segon nivell s'hi processen les dades i es tracten per estructurar-les de manera homogènia i, el tercer nivell és el d'interacció amb l'usuari mitjançant l'aplicació web. Aquest projecte s'ha desenvolupat utilitzant íntegrament software open source, amb l'objectiu d'implementar un SIG amb el menor cost possible.
Resum: Este trabajo tiene por objeto la implementación de un Sistema de Información Geográfica para la gestión, consulta y visualización de las estaciones meteorológicas de Catalunya. El sistema de información se basa en una arquitectura de tres niveles funcionales: el primer nivel es el de los datos, donde se almacena la información temática y geométrica de las entidades que componen el SIG; en el segundo nivel se procesan los datos y se tratan para estructurarlos de manera homogénea y el tercer nivel es el de interacción con el usuario mediante la aplicación web. Este proyecto se ha desarrollado utilizando íntegramente software open source, con el objetivo de implementar un SIG con el menor coste posible.
Resum: This work has for object the implementation of a Geographic Information System for the management, query and visualization the meteorological stations of Catalunya. The geographical information system was based on architecture of three functional levels: the first level is the one of the data, where stores the thematic and geometrical information of the entities that form the GIS; in the second level They are processed the data and treat to structure them of uniform way and the third level is the of interaction with the user by means of the application web. This project has been developed using entirely open source software, with the aim of implementing a GIS with the lowest possible cost.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Geoinformació [4315985]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Màster en geoinformació
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Sistemes d'informació geogràfica ; Dades geoespacials ; Geolocalització, Serveis de ; Estacions meteorològiques ; Observatoris -- Catalunya ; Geografia -- Processament de dades ; Programari lliure ; Programari d'aplicació -- Desenvolupament



Adreça original
98 p, 4.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2019-10-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir