Càtedra ETHOS

 

Si sou autor/a d’algun document elaborat en l’àmbit de la Universitat Ramon Llull i voleu publicar-lo a RECERCAT, contacteu amb l'Oficina de Recerca i Innovació de la Universitat Ramon Llull o escriviu un correu a recercat@url.edu.

Enviaments recents

Martí Soler, Guillem; Torralba Rosselló, Francesc
Torralba Rosselló, Francesc; Tria Paradeda, Núria; Martí Soler, Guillem; Rosàs Tosàs, Mar
Torralba Rosselló, Francesc; Tria Paradeda, Núria; Rosàs Tosàs, Mar; Palazzi, Cristian; Seguró, Miquel

La Càtedra ETHOS Ramon Llull dona suport a tots els grups d’investigació en matèria d’ètica aplicada de la URL, fa recerca en ètica aplicada, i també realitza encàrrecs d’assessoria ètica per a empreses privades i per a entitats públiques. Les seves línies prioritàries d’investigació i treball són: l’ètica de les organitzacions, l’ètica de les professions, la bioètica, l’ètica dels mitjans de comunicació, la responsabilitat social corporativa i l’ètica aplicada a l’educació.

També publica un cop a l'any el Ramon Llull Journal of Applied Ethics, una revista acadèmica que accepta articles sobre qualsevol aspecte de l'ètica aplicada, primer en paper (editorial Herder) i al cap de sis mesos en línia. La revista segueix un procés de revisió per parells i ha estat acceptada per a seva indexació a Scopus.