To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/25846

Seguridad y riesgo de toxicidad de los alimentos: un debate actual
Mariné Font, Abel; Vidal Carou, Ma. Carmen
Universitat de Barcelona
Seguretat alimentària
Toxicologia alimentària
Food security
Food toxicology
cc-by-nc, (c) Consejo Superior de Investigaciones Científicas, 2001
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/es
Article
Article - Published version
Consejo Superior de Investigaciones Científicas
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Mariné Font, Abel; Vidal Fernández, María Carmen
Amat, Concepció; Bosch Cartes, Joan; Buxaderas Sánchez, Susana; Castells, Pere; Farran, Andreu; Latorre Moratalla, Mariluz; Lizárraga, María Antonia; Minguillón Llombart, Cristina; Veciana Nogués, María Teresa; Vidal Carou, Ma. Carmen; Vila Rigat, Marta; Zomeño Fajardo, M Dolores; Rubiralta, Màrius (Rubiralta i Alcañiz)
Latorre-Moratalla, M. L.; Bover Cid, Sara; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Marcos Muntal, Begonya; Vidal Carou, Ma. Carmen; Garriga Turón, Margarita
 

Coordination

 

Supporters