Título:
|
Anàlisi del consum de conill al sector restaurador de Catalunya
|
Autor/a:
|
Dantí Ribas, Alba
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Kallas, Zein |
Abstract:
|
El present projecte té com a objectiu comprovar quins són els factors
determinants pels quals la presència del conill als menús dels
restaurants és molt escassa i poder identificar quines vies de
potenciació pot tenir aquest tipus de carn.
Amb aquest fi el treball s’estructura en tres eixos principals:
· Estudiar l’estat actual del sector cunícola català, dins dels
mateix territori i en comparació a la resta de comunitats
autònomes, per poder reflectir la crisi que està patint aquest a
través de les seves dades reals.
· Dissenyar una enquesta destinada als restauradors per conèixer
en quina situació es troba el conill dins del sector i identificar
quins són els elements que fan que altres tipus de carns es
vegin molt més representades.
· Analitzar els resultats del treball de camp per tal de veure
quines mancances té el conill dins de la restauració i plantejar
possibles accions comercials que puguin potenciar el consum
d’aquesta carn. |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn -Cooking (Rabbit meat) -sector cunícola català, crisi, dissenyar enquesta, restauradors, analitzar resultats, potenciar el consum. -Conills -- Industria i comerç |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Compartir:
|
|